Monumentul fondatorilor UE din Herăstrău sau o rasturnare a valorilor celor 12 apostoli ai lui Iisus Hristos care au pus bazele Bisericii

Douăsprezece capete plasate în jurul unui rond pe care sunt încrustate stelele steagului Uniunii Europene au apărut anul trecut în mijlocul Parcului Herăstrău. Cu steagul albastru al UE în mijloc, capetele îi reprezintă pe cei 12 prim-miniştri şi miniştri de externe care au semnat în 1951 tratatul care a pus bazele Comunităţii Europene.

Inaugurarea a avut loc – cum altfel? – pe 9 mai, de Ziua Europei, când, la dezvelirea făcută sub „înaltul patronaj al preşedintelui Românei”, Traian Băsescu n-a mai apucat să vină, pentru că tocmai se operase.

A fost în schimb prezent primarul Bucureştiului, Adriean Videanu, care declara în presă că granitul din care este construit soclul grupului statuar este o donaţie a firmei sale. De altfel, primăria este şi cea care a iniţiat acest proiect şi care a făcut un concurs în acest sens.

Câştigător pentru lucrarea „Monumentul Părinţilor UE”, care a costat 2.300.000 lei, a fost declarat Ionel Stoicescu.

Articolul l-am preluat de aici .

Asa cum am scris si in titlu , eu consider ca acest monument este o declaratie de intentie a UE , care si-a propus ca prin cei 12 demnitari si urmasii lor sa rastoarne valorile crestine promovate de cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos care au pus fondat biserica si prin marturisirea adevarului revelat de Mantuitor au marcat trecerea lumii de la primitivism la credinta si dragoste .

Insa acum UE duce un razboi sustinut cu valorile crestine , trimitandu-si  „apostolii” sa purceada la secularizarea cat mai rapida si completa a societatii europene .

In afara faptului ca sunt extrem de dizgratiosi si inestetici , acesti idoli de bronz pe care lumea ii adora si le face temenele in ideea ca datorita lor am atins „progresul” actual  , stau grupati in jurul steagului UE , compus (cum se putea oare altfel ?) din 12 stele cu 5 colturi ,care sunt simbolul inchinatorilor la satan , vor sa rastoarne ordinea divina data noua prin revelatia impartasita de cei 12 apostoli si sa o inlocuiasca cu un sistem „moral” politic corect , in care in numele unei asa zise tolerante utopice ( care sta numai pe hartie)  , poruncile dumnezeiesti sunt terfelite .

Si cand te gandesti ca pentru asta am si platit , si inca peste 500 000 euro … ???

Acest articol a fost publicat în anticrestinismul UE și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s