Serghianismul –ecumenismul antihristic ieri si azi

Ieri :

Azi:

Tot aşa îl vor primi si pe Antihrist, cum au primit pe Stalin si pe bolşevici, si cum primesc ideologia ,,păcii” de azi. Au dat pacea lui Hristos pe pacea oamenilor. Dacă nişte slugi ale antihristului au reuşit sa producă aşa mare înşelăciune , oare nu vor fi înşelaţi mult mai mulţi  de antihrist care va fi infinit mai periculos si mai înşelător  ?

Dar sa vedem ce spune Sfânta Scriptura  despre pace :

Ioan  14,27 Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoşeze.

Ioan 16,33  Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveţi.

1 Tesaloniceni 5,3 Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.

Din acestea vedem ca „pacea” oamenilor este urâciune înaintea lui Dumnezeu , fiindcă in  majoritatea cazurilor este numai un slogan propagandistic menit sa ascundă grozăviile nemaipomenite ale slugoilor satanei . Sub aşa zisa intenţie pozitiva a răspândirii păcii in lume , se ascund cele mai abominabile crime din istoria umanităţii .

NUMAI pacea data omului de către   Dumnezeu este bineplăcuta , fiindcă acesta curăţeşte pe om cu energiile harice dumnezeieşti , este dezinteresata si mântuitoare , pe când „pacea”oamenilor este doar un pretext folosit in scopuri politice .

Sa vedem insa ce spune Sfânta Scriptura si despre  prietenia cu ereticii , care de zeci de ani este „la moda” in ortodoxia oficiala , in care se face atâta caz de „dragostea frăţeasca” pentru „fraţii noştri” de alte credinţe ( de fapt ERETICI) ; apelez la Sfânta Scriptura fiindcă Sfintele Canoane ale Bisericii de Răsărit demult le-au aruncat oficialii la gunoi sub pretextul schimbării vremurilor , ca si cum Sfântul Duh care le-a insuflat s-ar fi răzgândit intre timp sub noile influente catolico-iudaico-islamico-staliniste …

2 Petru 2,1 Dar au fost în popor şi prooroci mincinoşi, după cum şi între voi vor fi învăţători mincinoşi, care vor strecura eresuri pierzătoare şi, tăgăduind chiar pe Stăpânul Care i-a răscumpărat, îşi vor aduce lor grabnică pieire;
2 Şi mulţi se vor lua după învăţăturile lor rătăcite şi, din pricina lor, calea adevărului va fi hulită;1 Timotei 4,1 Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor,

1 Corinteni 11,19 Căci trebuie să fie între voi şi eresuri, ca să se învedereze între voi cei încercaţi.

Dar oare cum procedau mai demult propovăduitorii adevărului relevat de Domnul nostru Iisus Hristos, in relaţiile cu necredincioşii ?

Procedau întocmai cum Domnul i-a învăţat :  Marcu 6,11  Şi dacă într-un loc nu vă vor primi pe voi, nici nu vă vor asculta, ieşind de acolo, scuturaţi praful de sub picioarele voastre, spre mărturie lor. Adevărat grăiesc vouă: Mai uşor va fi Sodomei şi Gomorei, în ziua judecăţii, decât cetăţii aceleia.

Fapte 13, 51 Iar ei, scuturând asupra lor praful de pe picioare, au venit la Iconiu;

Tit 3,10 De omul eretic, după întâia şi a doua mustrare, depărtează-te,

Matei 18,17 Şi de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ţi fie ţie ca un păgân şi vameş.

Cred ca reiese clar din aceste versete ca nu trebuie sa avem părtăşie cu ereticii si necredincioşii .  Insa de ce oare mesajul Evangheliei a fost lăsat deoparte de bisericile oficiale ?  Deoarece acestea sunt ticsite de kgb-işti in sutana dornici sa propovăduiască mesajul părintelui lor spiritual , iosif stalin …

Acest articol a fost publicat în ecumenism, erezii, ortodoxie necenzurata, serghianism și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Serghianismul –ecumenismul antihristic ieri si azi

  1. Anca zice:

    Singura colaborare dintre biserica si stat e intelegerea dintre farisei si Pilat.

  2. Pingback: Adevărul de spre Biserica Rusă din Afara Graniţelor şi din Catacombe, adevărul despre „Patriarhia” Moscovei – câteva repere istorice de necontestat (I) | ortodoxul traditional

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s