Videoclipul ,,Născut în acest fel”’ al lui Lady Gaga – Proclamaţia publică a Iluminaţilor

Prin aducerea în atenția publicului a acestei traduceri, dorim să tragem un serios semnal de alarmă în urechile părinților, copiilor, adolescenților și tinerilor despre faptul că suntem supuși la tot pasul unui bombardament neîncetat și diabolic de mesaje subliminale, vrăjitorești și perfectate cu metode științifice menite să ne reconfigureze mentalitatea, să ne schimbe valorile și să ne manipuleze în modul cel mai josnic și mai perfid cu putință. Da, am zis bine metode științifice, căci la o cercetare atentă putem afla că știința a devenit mai nou prietena ocultismelor de tot felul, rătăcită fiind total de la Adevăr. Nu încurajăm sub nici o formă vizionarea clipurilor acestei nefericite cunoscute sub „numele” de Lady Gaga, ci dimpotrivă, dorim să atragem atenția că imaginile și versurile videoclipurilor ei sunt vătămătoare de suflet și lucrează asupra minților noastre într-un mod distructiv și cu totul perfid, asemănător blestemelor și incantațiilor vrăjitorești. În general, este bine să stăm departe de tot ce înseamnă cultura pop și de toți ,,artiștii” și ,,creatorii” din ziua de azi care nu sunt nimic altceva decât niște unelte ale Satanei și nişte înaintemergători ,,vrednici” ai lui Antihrist. Cântecele lor de sirenă sunt pierzătoare, au niveluri multiple de interpretare și de acțiune, și fac deja ravagii în mințile și în sufletele tinerilor mai ales, configurând în rândul maselor omul nou, o nouă personalitate total opusă omului liber creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Mesajul lor este din ce în ce mai periculos și din ce în ce mai vădit anticreștin. Sub ochii noștrii, întreaga lume se reconfigurează, lepădându-se de tot ce este bun, moral și firesc și îmbrățișând tot felul de concepții noi menite să netezească calea unei ,,noi ordini mondiale” (concepții care sunt de fapt vechi de când lumea și sunt apanajul luptătorilor împotriva lui Dumnezeu de toate categoriile (păgâni, eretici, etc.)). Bătălia împotriva minţii şi a sufletelor noastre s-a înteţit şi a acaparat toate planurile existenţei omeneşti (politic, economic, cultural, religios). Este nevoie de trezvie şi de discernământ pentru a nu cădea victimă celor ce lucrează cu o râvnă diabolică la pierzarea noastră şi care sunt deja majoritari în comparaţie cu noi cei care ne luptăm să ne păstrăm credinţa şi umanitatea.

Revenind la videoclipul lui Gaga, vă propunem pentru început o interpretare simplistă, de suprafață care poate să vă deschidă ochii şi să vă nască cel puţin câteva semne de întrebare, îndemnându-vă să cercetaţi mai adânc pe câteva direcţii:

–          cine sunt de fapt cei care ne propun valori şi modele de viaţă? Nu cumva, cercetând vieţile şi concepţiile lor putem afla că sunt oameni vânduţi pe faţă Satanei și vrăjmași vădiți ai lui Hristos? Şi atunci, cum de le îngăduim să intre în viața noastră și să ne educe copii? 

http://www.theindustryexposed.com/

–          nu cumva se petrece asupra noastră o lucrare tainică incredibil de puternică și de periculoasă care ne distruge la propriu facultățile mintale dăruite de Dumnezeu, făcându-ne incapabili de o gândire critică și de discernământ? Nu cumva cineva ne vrea niște zombie descreierați, niște ființe complet trupești, înrobite patimilor, împietrite la inimă, spălate la creier și incapabili de orice progres duhovnicesc, rupți de creator și robiți celor care se doresc a fi stăpânii lumii? Credeți că e o exagerare? Că nu s-au gândit la asta? Ba da, s-au gândit și în timp ce noi ne-am distrat cu televizorul și cu tot felul de plăceri și comodități trupești, ei au lucrat intens și au progresat în rău iar acum aplică deja intens acele tehnici diabolice asupra noastră. Vă recomandăm un serial bine documentat pe tema controlului minții aici:

http://catacombeleortodoxiei.ro/index.php/noutati/2017-controlul-mintii-i.html

http://catacombeleortodoxiei.ro/index.php/2010/octombrie2010/2018-controlul-mintii-ii.html

http://catacombeleortodoxiei.ro/index.php/2010/noiembrie2010/2020-controlul-mintii-iii.html

http://catacombeleortodoxiei.ro/index.php/2010/decembrie2010/2025-controlul-mintii-iv.html

http://catacombeleortodoxiei.ro/index.php/2011/ianuarie2011/2045-controlul-mintii-v.html

http://catacombeleortodoxiei.ro/index.php/2011/februarie2011/2048-controlul-mintii-vi.html

–          Nu cumva o astfel de otrăvire a minții indică faptul că bătălia s-a generalizat și că nu se mulțumesc să ne otrăvească doar trupurile și mințile, ci ne construiesc o realitate cu totul înșelătoare, încercând chiar falsifice ortodoxia? Să fie de mirare că le-a trecut așa ceva prin minte?

Întrebările pot continua și depinde doar de integritatea noastră mintală și sufletească, precum și de dragostea pe care o avem sau nu față de adevăr, să cercetăm mai adânc pentru a ne scutura de mizeriile acumulate în mințile noastre și a deveni liberi. Doar Adevărul ne poate elibera iar dacă îl respingem, vom aluneca la polul opus și vom deveni, cum se și dorește, niște ființe total decerebrate și robite puterilor diabolice care au pus stăpânirea pe lumea aceasta, dacă nu chiar uneltele lor (ferească Dumnezeu). Interpretarea dată de Vigilant Citizen acestui videoclip este superficială, incompletă și nu poate dezvălui decât în parte întreaga lui semnificație, deoarece se ocupă doar de mesajele evidente pe care le supune unei tâlcuiri din perspectiva omului care s-a documentat pe teme de tehnici de control al minții, elite și simboluri oculte. Tâlcuirea este accesibilă oricui se documentează pe aceste teme iar surse de documentare se găsesc, deși ceva mai greu, pentru cei dornici. Din păcate, ea nu are decât o valoare relativă care are totuşi virtutea că poate să ne sune un semnal de alarmă pentru a cerceta mai adânc. Autorul poate că nu e ortodox și nu deține adevărul, deși poate îl caută. Dar  pentru noi, care nici atât nu ne-am aplecat asupra acestor întâmplări, dacă ne oprim aici, nu este de ajuns. Noi nu trebuie să ne mulţumim cu jumătăţi de măsură, ci trebuie să ducem demersul până la capăt, pentru a desluşi adevărul. Trebuie să ne dorim să accedem la Adevărul absolut şi doar din această perspectivă vom putea pricepe limpede ce zace în spatele unor astfel de lucrări diabolice. Îndrăznim să spunem că e de mare trebuinţă să căpătăm perspectiva adevărului care se află doar în ortodoxie. Sfinții Părinți ne-au anunțat că vor veni astfel de înșelări, la fel și Cartea Apocalipsei. Ne trebuie doar să ne însușim limpezimea vederii lor asupra lumii ca să vedem toată grozăvia și lucrarea duhurilor din spatele acestor lucrări. Ne este de mare trebuință discernământul de care vorbesc Sfinţii Părinţi şi pe care ni-l poate da doar vieţuirea în Biserica cea Adevărată, prin lucrarea Duhului Sfânt.

Prezentându-vă această tâlcuire a lui Vigilant Citizen, vă lăsam pe voi să cercetați și să aflați ce ar avea de spus cei duhovnicești despre lucrarea pe care o face această ,,fiică a diavolului” și industria din spatele ei. Ar fi bine să ne întrebăm dacă asemenea năluciri (efectele speciale și versurile ciudate din videoclip) ar fi avut vreodată putere asupra noastră dacă am fi rămas cu adevărat creștini ortodocși, dacă am mai fi căscat gura la aiurelile astea dacă ne-am fi deprins cu rugăciunea, cu convorbirea zilnică cu Dumnezeu, cu Maica Domnului și cu Sfinții Părinți. Ca să nu ne lungim prea mult, ne rezumăm la a vă atrage atenția că Apocalipsa și Sfinții Părinți ne proorocesc că în vremurile sfârșitului ,,se vor face destrăbălări, preadesfrânări, desfrânări, amestecări de sânge, dansuri și cântece satanicești, batjocuri și jocuri, pe care omul nici nu le-a văzut, nici nu le-a auzit” până atunci. Ştim și care este sfârșitul celor care se lasă murdăriți cu acestea și ne rugăm lui Dumnezeu să ne păzească neatinși de aceste nelegiuiri și să ne mântuiască.

,,ieșiți dintr-însa, norodul meu ca să nu vă împărtășiți cu păcatele ei și ca să nu luați din bătăile ei. Că au ajuns păcatele ei până la cer, și și-au adus aminte Dumnezeu de nedreptățile ei.” (Apocalipsa 18; 4-5)

Piesa lui Lady Gaga intitulată ,,Născut în acest fel” iniţiază spectatorii în naşterea unei ,,noi rase” şi a unei noi lumi, prin folosirea unor imagini complexe şi a unei naraţiuni precise. Este o excursie psihedelică îmbibată de simboluri oculte şi arhetipale, care spune povestea unei naşteri cosmice şi a unor noi idealuri. Totuşi, în spatele mesajului său exterior de recepţionat, zace un mesaj cu mult mai sinistru încorporat în simbolismul acestui videoclip. Ne vom îndrepta atenţia asupra înţelesului fundamental al acestui videoclip ,,Născut în acest fel’’şi vom cerceta minuţios semnificaţia simbolismului lui ocult.

Lume lume, Lady Gaga s-a întors. Şi are coarne în frunte. Şi este în spaţiu. Şi face muzică dance din anii ’90. Iar capul mi-a explodat pur şi simplu. Vorbind la modul serios, Născut în acest Fel pare să provoace în oameni două reacţii opuse, în funcţie de nivelul lor de cunoaştere cu privire la simbolismul ocult. Este fie ,,ce naiba s-a întâmplat aici?’’ ori ,, Este într-adevăr strigător la cer”. Motivul este simplu. Videoclipul conţine noi elemente stranii care i-ar putea zăpăci pe spectatori dar conţine şi simbolism extrem de vechi. Deşi videoclipul este plasat într-o lume futuristă intergalactică, el se ocupă de un concept fundamental al umanităţii: maternitatea.  Se joacă cu fascinaţia umană arhetipală şi / sau cu repulsia resimţită faţă de actul naşterii.

Deşi versurile clipului Născut în acest fel sunt despre acceptarea necondiţionată, cu o focalizare anume pe homosexualitate, orizontul videoclipului merge cu mult dincolo de orientarea sexuală. El relatează naşterea unei noi rase în interiorul umanităţii. Laurieann Gibson, regizorul de creaţie al acestui videoclip descrie acest concept:

,,La început, când m-am gândit la naşterea unei noi rase şi la adăugarea de protetice, am crezut că ar trebui să umble într-un anume fel sau să se mişte într-un anume fel, dar mi-am data poi seama că este vorba defapt despre o rasă în interiorul rasei noastre; este o mentalitate.’’

Gaga nu dă naştere unui om ci unei ,,noi rase” în interiorul umanităţii. Simbolismul videoclipului face foarte limpede faptul că această naştere nu este una naturală, ci una provocată artificial. O concepție imaculată perversă. Ca în toate clipurile lui Lady Gaga, tema controlului minţii este importantă şi în acesta. Este procesul prin care are loc o transofrmare. În termenii programării de tip Monarch, suntem martori la naşterea unei noi personalităţi în interiorul ,,personalităţii de bază’’ a omenirii. Naşterea se petrece în minţile oamenilor şi este reprezentată vizual prin coarnele faciale înfiorătoare.

(Dacă nu aţi citit articolele precedente de pe acest site, programarea de tip control al minţii este procesul prin care un manipulator provoacă în interiorul subiectului ,,naşterea” unei noi personalităţi care poate fi programată după voie, prin traumă şi abuz. Este un proces utilizat efectiv de către CIA – MK Ultra – iar simbolismul implicat în această practică este prezent pe scară largă în cultura populară. În contextul acestui videoclip, programarea nu se petrece unei singure persoane, ci are loc la scară largă – o nouă rasă).

În plus, ilustraţiile esoterice din acest videoclip descriu o prefacere a lumii care se petrece ca un process alchimic: crearea de magie prin unificarea forţelor contrare portretizate prin folosirea de simboluri arhetipale şi mesaje. Da, vorbim încă despre videoclipul lui Lady Gaga.

Regizorul

Deşi Născut în acest fel este considerat ca fiind ceva nou şi inovativ, el este o continuare perfectă a temelor exploatate în videoclipurile precedente ale lui Lady Gaga. Nick Knight, regizorul acestui videoclip aduce un aspect şi un sentiment diferit la mesajul lui Gaga, dar rămâne la fel de ,,prietenos faţă de elite”. Fotograful este cunoscut pentru fotografiile sale cu efect vizual orbitor şi a colaborat cu Alexander McQueen, Calvin Klein, Christian Dior, Kylie Minogue, Gwen Stefani şi mulţi alţii. Lucrările sale din trecut au conţinut şi aluzii cu privire la controlul minţii.

Una dintre imaginile cele mai renumite ale lui Nick Knight pentru Alexander McQueen. Cicatricea de pe fruntea manechinului sugerează conceptul de ,,joacă in capul ei’’. Privirea goala şi ochiul care lipseşte (simbolice pentru controlul exercitat de iluminaţi) subliniază şi mai mult tema despre controlul minţii din această imagine.

Stilul distinctiv al lui Knight din Născut în acest fel a fost inspirat din pictorii suprarealişti precum Salvador Dali şi Francis Bacon. Să ne îndreptăm atenţia asupra simbolismului videoclipului:

Imaculata concepţie

Acest videoclip debutează cu suprapunerea a două simboluri evocatoare:


Un unicorn în interiorul unui triunghi roz inversat

Triunghiuri roz cu vârful îndreptat în jos au fost folosite în lagărele de concentrare naziste pentru a-i indica pe bărbaţii homosexuali. Acelaşi triunghi roz cu vârful îndreptat în sus a devenit un simbol al paradei gay si al drepturilor gay-ilor. La nivel esoteric, triunghiurile cu vârful în jos sunt simboluri arhetipale care reprezintă sacrul feminin (în opoziţie cu cele cu vârful în sus care reprezintă masculinitatea falică). Triunghiul inversat este emblematic pentru pântece, potir şi uter. Adică este principiul pasiv aflat în aşteptarea principiului activ.

Înlăuntrul triunghiului se află un unicorn, o făptură mitologică străveche care simbolizează puritatea, iluminarea spirituală şi înverşunarea – cornul este adesea considerat ca fiind simbolic pentru uniunea cu Dumnezeu. În termini esoterici, se referă la cel de-al treilea ochi sau la glanda pineală.

În simbolismul creştin, Unicornul este un simbol pentru Hristos. Este de asemenea asociat adesea cu Fecioara Maria. (mai bine zis, în simbolismul ereticilor care își zic creștini)

,,În mod simbolic, unicornul este o reprezentare a lui Iisus, cornul reprezintă unitatea lui Iisus cu Dumnezeu, se spune despre înverşunarea şi sfidarea lui ca fiind o amintire a faptului că nimeni nu-L poate controla pe Iisus împotriva voinţei sale, iar dimensiunea redusă a animalului reprezenta smerenia lui Iisus.” –  (din puțul gândirii lui) Heather Changery, Fecioara şi Unicornul

Legătura dintre unicorn şi conceptul de virginitate a fost popularizată printr-un mit medieval care descria cum să vânezi această creatură. Pentru a prinde un unicorn, se aduce în câmp o fecioară; animalul vine atunci la ea şi este prins pentru că i se aşează în poală.

(ce de aberaţii poate să scornească o minte care nu mai are adevărul! Şi când te gândeşti că lumea este plină de concepţii de-astea, şi nu vorbim despre cei proşti şi inculţi, ci despre oameni care au rol de ,,formatori de opinie”, mai bine zis spălători de creiere)

Fecioara şi Unicornul lui Domenichino (1602), o poveste care a fost probabil inspirată din simbolismul creştin (?!) (sau invers). Potrivit lui Honorius de Autun în lucrarea sa Speculum de Mysteriis Ecclesiae: ,,Hristos este reprezentat de acest animal, iar puterea lui de neînvins de către cornul acestuia. El, cel ce şade în pântecele Fecioarei, a fost prins de vânători; adică a fost aflat în formă omenească de cei care l-au iubit”.

(observați că logica acestei afirmații lipsește cu desăvârșire, dar ce să-i faci, așa stau lucrurile în creierii capului ereticilor)

Acest unicorn este în interiorul unui pântece reprezentat de triunghiul inversat și prin urmare aștepând în mod simbolic să se nască. Conceptul de puritate asociat cu unicornul sugerează o ,,concepție imaculată’’ de vreme ce nu e nevoie de o relație sexuală ca să provoace o asemenea graviditate cosmică (da, tocmai am zis ,,gradivitate cosmică”). Gaga însăși s-a referit la acest cântec în termeni similari.

,,L-am scris dracului (versurile lui Născut în acest fel) în 10 minute. Şi este un cântec cu un mesaj cu totul magic. Iar după ce l-am scris, s-au deschis imediat baierele şi cântecul a început să curgă. Afost ca o concepţie imaculată.”

– Lady Gaga, Doamna Noastră a muzicii Pop, Revista Vogues

(deja îi devine limpede oricui de la cine şi pe ce canale curge inspiraţia care îi vine lui Gaga sau mai degrabă, adevăratului creator al versurilor căci Gaga e doar o spalată la creier ceva mai diabolică. O lectură mai aprofundată despre metodele de control al minții ar putea ajuta pe cititor să își dea seama că astfel de versuri sunt concepute de persoane specializate în manipularea minților și spălarea creieror. Tehnologia a ajuns atât de avansată, încât există programe computerizate capabile să creeze combinaţii de cuvinte şi de versuri care să aibă un efect subliminal deosebit de puternic asupra unor mase largi de oameni. Astfel de cuvinte sunt la fel de periculoase ca incantaţiile şi blesemele specifice ritualurilor păgâne şi vrăjitoreşti)


Potrivit lui Carl Jung, dacă privim la înţelesurile religioase sau oculte ale unicornului, totul duce către înfăţişarea aceluiaşi concept: uniunea dintre forţe aparent contrarii (ca de ex. puritatea şi forţa).

,,Funcţiunea esenţială a unicornului a fost ca simbol, fie al puterii sau virilităţii, fie al purităţii, sau o combinaţie a contrariilor, a unui corn masculin si a unui trup feminin. Mulţi tâlcuitori moderni au considerat acest din urmă rol ca fiind unul crucial şi îl leagă de simbolismul sufletului ca o scânteie divină în întunericul materiei şi al răului, al trupului, şi de conceptul de hermafrodit ca uniune perfectă a contrariilor.” – Carl Jung, Omul, Mitul şi Magia.

Iată o groază de texte pentru desluşirea unei singur cadru al acestui videoclip. Este totuşi un cadru important pentru că sumarizează întregul concept al acestuia într-o singură imagine: naşterea unei entităţi spirituale / galactice / metaforice dintr-o concepţie imaculată.

(iată felul în care înţelege Fiara să pătrundă în lumea aceasta, neputând imita, dar batjocorind naşterea din Fecioară a Mântuitorului. Pentru o înţelegere mai adâncã a acestui concept, a se vedea și articolul lui Vladimir Moss GENETICS, UFOS AND THE BIRTH OF THE ANTICHRIST)

Dar ce anume se naşte? În relatarea ei, Gaga spune că este o nouă rasă născută în interiorul celei existente, provenind din interiorul minţii oamenilor. În videoclip, o imagine simbolică inlocuieşte unicornul.

Masca de pe ceafa lui Gaga

Gaga are două feţe, spre deosebire de Ianus, zeul ușilor şi al ritualurilor de tranziție . În termenii controlului minţii, masca sugerează existenţa unei alte personalităţi programate. Măşti de porţelan sunt utilizate în cadrul procesului real (şi abominabil) de programare de tip Monarch exercitat asupra sclavilor şi manipulatorilor (în videoclip, Gaga pare să întrupeze ambele roluri).

,,Tortura prin foc și ceară topită este folosită pentru a face copilul victimă să creadă că a fost ars. Apoi programatorul îi oferă cu generozitate personalității alternative o mască de porțelan. Acestei personalități care capătă o față de porțelan i se dă o piatră prețioasă hipnotică asemenea Jadului care devine numele ei tainic. Există multe alte metode disponibile pentru instituirea programării feței de porțelan. Eu existat multe mulaje de porțelan ale fețelor umane și apoi măști făcute din acestea. Defapt, atunci când moare unul dintre manipulatori, cel puțin în unul din cazuri, manipulatorul înlocuitor a purtat o mască pentru a arăta asemenea celui de dinaintea lui.” Fritz Springmeier, Rețeta iluminaților folosită pentru crearea unui sclav nedepistabil totalmente controlat mintal.

Masca din interiorul triunghiului pare să sugereze naşterea unei fiinţe sintetice, o proiecţie umană: o mentalitate prestabilită pentru omenire. După aceasta, Gaga îşi începe acea ,,Proclamaţie publică a Mamei Monstru” prin descrierea acestei mentalităţi.

Proclamaţia publică a Mamei Monstru şi Naşterea

Gaga anunță nașterea unei noi rase într-un limbaj cu subtilități oculte puternice care conține referiri la principii ezoterice din vechime.

,,Aceasta este proclamația Mamei Monstru: pe G.O.A.T (Government Owned Alien Territory), un teritoriu extraterestru din spațiu aparținând guvernului, se petrece o naştere magnifică şi de proporţii magice.”

Naşterea magică a avut loc pe un ,,teritoriu extraterestru aparţinând guvernului” (G.O.A.T. – Government-Owned Alien Territory) – ceea ce face aluzie la faptul că naşterea se petrece sub supravegherea şi aprobarea stăpânirilor care ar fi: elitele, iluminaţii. Este de asemenea o modalitate straşnică de a forma acronimul  G.O.A.T. (ȚAP) şi o formă inspirată de a-l afişa pe Baphomet.

Imediat ce Gaga zice ,,GOAT” , este arătată o formație de stele în forma capului de țap, o aluzie la Țapul lui Mendez și / sau la Baphomet. Este de asemenea în formă de uter. Filmul Labirintul lui Pan face de asemenea o legătură între capul încornorat al spiritului pădurii şi forma uterului – o poartă de intrare simbolică spre un alt tărâm.

Gaga, jucând rolul Fecioarei gata să dea naştere este înfăţişată simbolic în interiorul capului de ţap, care subliniază natura ocultă şi ritualistă a naşterii care se petrece. Baphomet, reprezentat de capul unui ţap, este simbolul magiei create prin unirea forţelor opuse, şi de aici androginismul său (a se vedea simbolul falic erect şi sânul femeiesc).

Baphomet cu cap de ţap,după cum este înfăţişat de Eliphas Levi. Androginismul lui Baphomet şi al său gest făcut cu mâinile ,,precum sus, aşa şi jos” ilustrează conceptul atoatecuprinzător al unirii forţelor opuse şi este reprezentat vizual peste tot în clipul Născut în acest fel.

Baphomet este de mare însemnătate în Thelema lui Aleister Crowley – o filosofie ocultă contemporană care pare a fi sursa de inspiraţie pentru Proclamaţia lui Gaga. Potrivit lui Crowley, Baphomet este un reprezentant al naturii spirituale a spermatozoizilor, fiind totodată un simbol al ,,copilului magic” produs ca rezultat al sexului magic. Ca atare, Baphomet reprezintă unirea contrariilor, mai ales după cum sunt ele personificate mistic în Haos și Babalon, combinați și manifestați biologic prin sperma și oul unite într-un zigot.

,,El este ‘Diavolul’ din Cartea lui Toth, iar emblema lui este Baphomet androginul care este hierogliful perfecțiunii arcane… El este prin urmare viața şi dragostea. Dar mai mult decât atât, litera lui este ayin, adică Ochiul, aşa că el este Lumina; iar imaginea sa zodiacală este capricornul, capra care sare, al cărei atribut este Libertatea.” – Aleister Crowley, Cartea magică 4

Concepte asemănătoare cu cele exprimate de Crowley sunt încorporate în Proclamaţie:

,,Dar naşterea nu a fost finită. A fost infinită. Imediat ce s-au strâns pântecele şi a început mitoza viitorului, s-a observat că acest moment de viaţă scârbos nu este temporal, ci etern. Şi astfel a început o nouă rasă, o rasă înlăuntrul omenirii, o rasă care nu are nici o prejudecată, nici o judecată, ci doar libertate fără limite.

Este ,,mitoza viitorului” echivalentă cu ,,noul eon” al lui Crowley? Sublinierea termenului ,,libertate” poate fi o referire la etosul ,,Fă ceea ce vrei“  al lui Crowley, un concept care cheamă la căutarea ,,adevăratei voinţe” a cuiva fără luarea în considerare a limitărilor etice, a principiilor morale sau a conceptelor de bine şi rău. Îmbrăţişarea ambelor concepte, de bine şi rău, este înfăţişată mai departe în acest videoclip.

Când spune Gaga aceste cuvinte, ea este înfăţișată ca dând naștere la… ceva. Când acest ceva este împins afară, apar niște fluturi.

Fluturi ieşind din pântecele lui Gaga

Fluturii (mai ales fluturii Monarch) sunt simbolici pentru programarea de tip Monarch. Sclavii controlului minții care crează cu succes o personalitate alternativă sunt comparați cu fluturii care ies din cocon. Aceasta sugerează că ,,noua rasă” a lui Lady Gaga sau ,,noua filosofie” nu este ceva ce se petrece firesc în societate. Este mai degrabă ceva care se va impune cu forța asupra omenirii prin folosirea tehnicilor de control al minții.

Lipsite de suflet, clonele nou născute ale lui Gaga și o grămadă de fluturi zburând în jurul lor.

Crearea acestei rase ,,minunate” conduce la nașterea unei entități nefaste, care se pare că există ca să-și protejeze interesele și pentru a-și impune voința asupra lumii.

„Dar în aceeași zi, după cum plutea eterna mamă în multivers, a avut loc o altă naştere înfricoşătoare: naşterea răului. Și cum se rupe ea în două, învârtindu-se în agonie între două forţe ultime, pendulul alegerii şi-a început dansul. Pare uşor, vă imaginaţi, să gravitezi instantaneu şi fără şovăială spre bine. Dar ea s-a întrebat: ,,cum aş putea proteja ceva atât de perfect fără ajutorul răului?”

Cum s-au zis aceste cuvinte, camera alunecă în sus spre Gaga, alcătuind un craniu semi-ascuns format din trupuri de oameni, simboluri ale sacrificiului reprezentând răul care a rezultat din naşterea creaturii ,,pure”. Acest concept este înfăţişat de simbolul ying şi yang şi de podeaua masonică de tip tablă de şah, unde albul şi negrul coezistă într-un tipar infinit.

Un craniu uman semiascuns deasupra unei structuri piramidale alcătuite din trupuri umane roșii.

Forţa diabolică este reprezentată de craniile umane care reprezintă în mod simbolic cultura moartă a eliterlor, care celebrează sacrificiile pentru a da naştere unei ,,vieţi noi”. Pentru a înfăţişa aspectul ,,politic şi guvernamental” al acestui concept, Gaga este aratată ca trăgând cu puşca în timp ce bat clopotele bisericii (anunţând moartea maselor de oameni).

(Te cutremuri când te gândești că un astfel de mesaj li se dă pe tavă maselor largi de oameni transformate în fani total descreieraţi ai unor astfel de ,,artişti”, care mai sunt si premiati pentru asa ceva)

Gaga trăgând cu puşca,  o  celebrare a depopulării şi  a sacrificiilor umane. Ea îşi vântură părul cel blond în timp ce trage focuri, într-o continuare a planului de a da o imagine sexy opresiunii maselor de către guvern şi violenţei.

Diabolicul este prin urmare zugrăvit ca o forţă necesară pentru a asigura echilibrul existenței binelui (sau a ceea ce este descries ca fiind binele în videoclip, de vreme ce ,,controlul minții” nu poate fi niciodată ,,bun”).

Aţi crezut că acest cântec este despre gay? Se pare că nu. Oh, dar mai apoi cantecul începe cu…

El sau E-L

Cântecul începe cu o afirmație ciudată:

,,Nu contează dacă-l iubești pe el, sau pe E-L cu litere mari”

Cine este ,,El” și, chiar mai important, cine este E-L? La prima vedere, ,,El” poate fi interpretat ca un iubit, potrivit aspectului de ,,paradă gay” al cântecului. În acest caz, cine sau ce este ,,E-L cu litere mari”? Este Dumnezeu? Se referă ea prin asta la distanța dintre homosexualitate și religiile tradiționale? EL (HIM) este de asemenea denumirea unei formații rock finlandeze al cărei acronim vine de la ,,Maiestatea Sa Infernală” (His Infernal Majesty). În acest context, spune oare Gaga că ,,Nu contează dacă îl iubești pe el (Dumnezeu), ori pe EL (Satan)? Dacă acesta este cazul, cu siguranță se potrivește cu dualismul binele versus răul, mesajul videoclipului și tema Thelemică a proclamației ei.

Mai departe în cuprinsul cântecului, un alt vers spune:

,,Un altfel de iubit nu e un păcat

Să crezi în EL cu litere mari (hei, hei, hei)”

În acest context spiritual, se asociază cumva ,,iubitul normal” cu Dumnezeu, iar ,,un altfel de iubit” cu Maiestatea Sa Infernală?

Dualismul continuă a fi reprezentat vizual de-a lungul videoclipului prin scene care celebrează viața și deagostea juxtauose cu scene care celebrează moartea.

O adunătură grețoasă

Zombies cu creiere moarte – soarta celor care nu se fac părtaşi la noua rasă ,,încornorată”

Restul videoclipului este mai puțin intens ca încărcătură simbolică, pentru că atenția se mută asupra coregrafiei și a adunăturii de femei care se pipăie .

(Expresia se referă la celebrul gest nesimțit al lui Michael Jackson, cel care l-a scornit, ca să zic așa, și care în timp a fost preluat de o groază de artiști, și care e un fel de “marcă” pentru cei care se vor a fi “rebeli”, “smekeri”, etc… Female crotch grabbing e hilar, din moment ce femeile nu prea au ce să-și apuce prin zona aia 😀 – deci VC a încercat să fie haios aici, să facă o glumiță, puțin mișto la adresa lui Lady Gogu J )

Nici un videoclip al lui Gaga (sau orice altă piesă muzicală a pionilor din industria muzicala) nu este lipsită de semnul acela cu un singur ochi.

Iluminații aprobă proclamația acestei Mame Monstru.

Videoclipul se încheie cu o imagine simbolică, una care era de așteptat dacă înțelegi tema dualistă zugrăvită prin intermediul videoclipului.

Zombi Gaga în interiorul unui triunghi roz cu vârful în sus.

Ultimul cadru al videoclipului este opus primului, de vreme ce triunghiul roz este cu vârful în sus. Acest fapt sugerează însușirea acestui simbol nazist de către mișcarea pentru drepturile gay-ilor și răsturnarea lui.

La nivel esoteric, triunghiul cu vârful orientat în sus este răspunsul la triunghiul inversat și semnalează sfârșitul procesului alchimic. Reprezintă uniunea contrariilor, pentru a înfăptui Marea Operă: transformarea ocultă a oamenilor. Atunci când sunt combinate, triunghiul cu vârful în sus și triunghiul inversat devin o stea cu șase colţuri, un simbol cunoscut ca fiind Piatra Filosofală sau Sigiliul lui Solomon.

Sigiliul esoteric al lui Solomon alcătuit din două triunghiuri intersectate cu vârfurile îndreptate în direcții diferite.

,,Triunghiurile sau literele delta intersectate simbolizează uniunea dintre două principii sau forţe, cel activ şi cel pasiv, masculin și feminin, de care este pătruns universul… Cele două triunghiuri, unul alb și celălalt negru, intersectându-se, personificând amestecul contrariilor aparente în natură, întunericul și lumina, păcatul și adevărul, ignoranța și înțelepciunea, răul și binele, de-a lungul vieții omului.”

– Albert G. Mackey, Enciclopedia Francmasoneriei

Dacă videoclipul a început cu unicorn în interiorul triunghiului inversat, simbolizând nașterea iminentă a unei ființe pur spirituale, el se încheie cu o energie opusă, moarte și stricăciune. Zombie-gaga, răul produs de schimbarea impusă de G.O.A.T.  (ȚAP). Pentru ca magia să aibă efect, ambele aceste triunghiuri sunt de trebuință și au nevoie să fie puse laolaltă.

Semnificaţia videoclipului

Cântecul în sine are un mesaj înălțător: să iubești și să accepți necondiționat, așa cum ne-a creat Dumnezeu. Totuși (există întotdeauna un ,,totuși” la Gaga), videoclipul ia lucrurile la un alt nivel… cel literal. ,,Proclamația Mamei Monstru” și simbolismul său asociat îi conferă cântecului calitatea unei bătălii cosmice între bine și rău, împletită cu vestirea apariţiei unei noi rase şi, ca să folosim terminologia lui Crowley, un nou eon.

În contextul videoclipului, Născut în acest fel este de fapt o poveste (– am o banuială – tipul nu e vorbitor nativ de engleză, deși vb f f bine, căci am mai observat și cu alte ocazii asemenea mici greșeli de tip scris greșit un cuvânt care se pronunță exact la fel; în acest caz este TALE – poveste, şi nu TAIL – coadă) despre REnaştere şi despre prefacere. După cum a afirmat coregrafa lui Gaga, este o rasă în interiorul rasei noastre; este o mentalitate. Această schimbare de mentalitate nu este înfăţişată ca fiind rezultatul unei evoluţii naturale, ci mai degrabă ca o modificare forţată simbolizată prin imagistica specifică programării (mentale) de tip Monarch. Toate acestea se petrec într-un teritoriu extraterestru din spațiu aparținând guvernului, un mod isteţ de a afirma că apariția aceastei noi rase este ceva ce vrea elita să vadă petrecându-se. În videoclip, Gaga (și alte sute de clone) sunt create într-un laborator de înaltă tehnologie deținut de guvern. Predică oare cu adevărat o libertate fără frontiere, fără judecată și fără prejudecată? Idealurile Proclamației se aplică prin urmare unei noi rase create cu forța care se deosebește de oamenii ,,normali” prin coarne. Este acesta un semn de superioritate? Sunt aceste coarne mai diferite decât triunghiurile roz folosite pentru deosebirea gay-ilor de către regimul nazist?

Cei care nu aderă la rasa controlată mintal se pare că vor simți mânia lui ,,Gaga cea diabolică” și vor fi omorâți pentru că, după cum zice ea, Cum aș putea proteja ceva atât de perfect fără ajutorul răului? Videoclipul contrazice și deturnează sensul eliberator al cântecului și îl transformă în ceva mai degrabă opresiv și tulburător. ,,Noua rasă” reprezintă masele de oameni ale Noii Ordini Mondiale aflate sub influența controlului minții aplicat la scara largă și împinse spre un anumit fel de spiritualitate care se aseamănă unei versiuni simplificate pentru proşti a Thelemei lui Crowley. Această metamorfozare a lumii este percepută de elita ocultă ca o transformare alchimică, o Mare Lucrare. Ea este reprezentată vizual de forțele contrarii ilustrate de-a lungul videoclipului. Procesul intenţionează să creeze ceva ,,pur şi perfect”, o nouă lume care este epurată de elementele nedorite (zugrăvind o Nouă Ordine Mondială ca un rezultat final al unui proces alchimic la care se face adesea referire în arta elitistă – vezi articolul Analiza Simbolurilor oculte aflate în frescele Băncii Americii). Din punctul de vedere al maselor, care trebuie să treacă prin această renaştere forţată, procesul este urât, înspăimântător şi de-a dreptul diabolic. Videoclipul, în orice caz, ca şi majoritatea producţiilor culturii pop, înfăţişează viziunea elitelor.

În concluzie

Pentru a menţine tineretul interesat şi atras de ordinea de zi a elitelor, creatorii videoclipurilor pop combină cu dibăcie imagini vizuale proaspete cu o repetare paralizantă pentru minte. Fiecare nou videoclip încearcă să aducă un element captivant sau şocant pentru a trezi interesul, însă, în final, mesajul principal rămâne cu încăpăţânare la nivelul planurilor iluminaţilor. Născut în acest fel foloseşte tehnica clasică a duplicităţii, care poate fi definită ca fiind ,,dublarea contradictorie a gândurilor, limbajului sau acţiunii; mai ales, ascunderea intenţiilor adevărate ale cuiva prin cuvinte şi acţiuni înşelătoare”. Versurile cântecului spun un lucru, însă simbolurile puternice de-a lungul videoclipului merg în direcţia opusă. Acest fapt conduce la o contradicţie pe care minţile noastre încearcă să o rezolve: Este ,,libertatea fără graniţe” totuna cu lumea nouă constrângătoare înfăţişată de Gaga? (pai ei cam asta încearcă să ne convingă de la o vreme încoace, că suntem oameni liberi îintr-o lume liberă, în ciudat tuturor stâmtorărilor care ni se impugn şi care se înmulţesc de la o zi la alta.)

În ciuda excentrităţii de suprafaţă a cântecului, Născut în acest fel este despre conformarea și aderarea la o mentalitate predefinită, la o filosofie care este compatibilă cu Noua Ordine Mondială.

Aceasta nu este viziunea lui Gaga, este viziunea lor. Este starea mintală pe care vor ei să o adopți pentru ca ei să își aplice planurile fără împotriviri. Asta e ceea ce vor ei să gândești: Nu există coduri sau valori morale importante; binele și răul sunt ceva neclar iar a fi un zombie fără minte este mișto. Dacă gândești astfel, ,,eşti pe calea cea bună, iubire”. Eu nu. Bănuiesc că eu nu m-am născut în acest fel.

sursa

Publicitate
Acest articol a fost publicat în illuminati, new age, noua ordine mondiala, ocultism și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

30 de răspunsuri la Videoclipul ,,Născut în acest fel”’ al lui Lady Gaga – Proclamaţia publică a Iluminaţilor

 1. thetimeismine zice:

  Fiecare poate să fie ce vrea , să creadă în cine vrea…Să asculte de cine vrea sau să judece singur .E doar o melodie care militează pentru Accept , lucru pe care trebuie să-l redobândim din cauza că l-am pierdut fiind orbiţi de „puritatea” religiei…. E bine că aveţi o teorie, o opinie.. ..dar păstraţi-o pentru dumneavoastră , e prea nerealistă şi dacă ar fi adevarată ce? Doar nu vreţi să traiţi veşnic pe pământ ….

  • Stanca zice:

   Interesant ca accept si propaganda satanista e unul si acelasi lucru. Sa fie la ei acolo dar totusi, de ce e nevoie sa spele creiere si sa schimbe cu forta mentalitatile? S-au prins cumva ca omul nu suge homosexualitatea si satanismul de la sanul mamei si ca e nevoie sa ii suceasca creierul? Nu va cutremurati la gandul ca cineva vrea sa faca asta unor mase largi de oameni, adica si mie si dvs? Este atata de misto sa fii supus unei asemenea propagande si sa o primesti? Mi-e teama ca vorbesc cu una din victimele acestei ,,nasteri cosmice” pentru ca nici un om normal pe lumea asta nu poate ramane indiferent la o asemenea grozavie. Sau veti fi fiind masochist si va place sa deveniti un zombi descreierat care la o adica poate fi si eliminat fizic printr-o violenta ,,sexy” din parte sistemului.

 2. eusicumine zice:

  Foarte ok analiza si sunt de acord cu toate observatiile.
  @thetimeismine – Acceptul despre care vorbesti tu, din nefericire in prezent este gresit inteles, si de multe ori se militeaza pentru acceptarea celor care prin diferse forme traiesc in pacate mari si altfel decat o lege fireasca a lucrurile. Sunt aceia care prin cuvante precum „discriminare”, „democratie” si „drepturile omului” incearca sa ne forteze tuturor mana pentru a-i accepta…

 3. marin zice:

  „E bine că aveţi o teorie, o opinie.. ..dar păstraţi-o pentru dumneavoastră”
  Pai pe sistemul acesta pot lesne sa va recomand acelasi lucru , sa va pastrati opinia pentru dvs .
  E cel putin ciudat ca dupa ce pledati in favoarea acceptului recomandati celor cu opinii diferite de a dvs. privind „artistii ” la moda sa taca .

 4. thetimeismine zice:

  Dar eu va pun cateva intrebari : Cum stiti ce este normal? Ce este bine ? De unde stim ca Crestinismul este religia cea buna avand in vedere ca musulmanii sunt in numar mai mare decat crestinii? De unde stim ca ca clupurile hetero(in numar mai mare) sunt mai bune decat cele homo(in numar mai mic)?
  Eu nu pledez pentru acceptu opiniei mele, deoarece eu ma bazez pe faptul ca nu o sa traiesc vesnic in trup ..si ma mai bazez ca generatiile care vor veni mai bine ce e bine pentru ele. Si ce ar fi sa ne traim vietile noastre , sa nu ne mai uitam peste gard la vecini ? Avem doar o viata, daca nu ma insel, depind de fiecare cum vrea sa o traieasca sau sa o risipeasca… Si va mai spun ca nimeni nu are dreptate in totatlitate, oamenii sunt predispusi greselii. Si in fond daca voi va pastrati credinta in suflete cu ce va deranjeaza …propaganda sau cum vreti voi sa ii spuneti?

  • marin zice:

   Asa foarte pe scurt :
   -despre musulmani : nu cred ca ti-ar placea sa fii femeie pe la ei :

   http://www.ziare.com/international/stiri-externe/biciuita-pana-la-moarte-dupa-legea-sharia-1073010
   http://www.ziare.com/international/stiri-externe/pakistan-minora-batuta-in-public-pentru-ca-a-iesit-cu-un-baiat-video-707584
   http://www.ziare.com/international/stiri-externe/o-femeie-insarcinata-in-urma-unui-viol-condamnata-la-100-de-lovituri-de-bici-672872
   -nici barbat :
   http://www.ziare.com/international/stiri-externe/sub-legea-amputarii-4-hoti-somalezi-au-ramas-fara-mana-dreapta-si-piciorul-stang-798582

   In ceea ce priveste criteriul enuntat de tine( De unde stim ca Crestinismul este religia cea buna avand in vedere ca musulmanii sunt in numar mai mare decat crestinii?) , poate vei realiza vreodata ca adevarul nu sta in cantitate ci in calitate .
   Islamismul s-a extins printr-o serie neintrerupta de razboaie de cucerire ; personal nu sunt de acord cu impunerrea religiei sau a vreunei ideologii cu sabia .
   „De unde stim ca ca clupurile hetero(in numar mai mare) sunt mai bune decat cele homo(in numar mai mic)?” propun sa delimitam geografic cuplurile normale de cele homo ; care se vor perpetua sunt cele normale .
   „Avem doar o viata, daca nu ma insel, depind de fiecare cum vrea sa o traieasca sau sa o risipeasca…” – tocmai pentru ca unii sa nu aleaga gresit am scris publicat acest articol .
   Cand vei afla mai multe informatii din lumea reala , cred ca vei fi in masura sa te pronunti despre islamism asa cum este el , nu cum cenzurat si corect politic , ambalat frumos in roz ni se prezinta in mass-media .

  • Stanca zice:

   Stim prin credinta si prin revelatie. Avem nor de marturii despre Adevar, incepand cu incredintarea interioara, cu constiinta morala si legile firii scrise in inima fiecaruia, si terminand cu frumusetea si rationalitatea intregii creatii. ,,Cerurile spun slava lui Dumnezeu şi facerea mâinilor Lui o vesteşte tăria.” (Psalmul 18, 1).

   Avem pe Hristos Dumnezeu intrat in istorie care a schimbat-o ca nimeni altul, pe Sfintii Apostoli si pe Sfintii Parinti, Biserica si toate minunile ce se petrec in Ea si sfintenia pe care doar ea o poate oferi lumii. Avem profetiile care de la inceputul lumii se implinesc fara gres. Exista marturii indestulatoare pentru toti cei care nu-si inchid ochii si urechile si nu-si impietresc inima.

   Alipirea de minciuna a majoritatii oamenilor nu da marturie pentru dreptatea lor, ci pentru adeverirea cuvintelor Domnului care ne-a avertizat ca vom fi putini dar ne-a si fagaduit biruinta asupra acestei lumi.

   Si mai vedem si halul in care ajung cei ca Gaga, impatimiti de toate pacatele, tavaliti in mocirla tuturor relelor, sfidatori fata de Dumnezeu si alipiti exclusiv de lumea si de viata asta. Ne este de ajuns sa vedem cum sfarsesc astfel de oameni ca sa stim inca o data unde e adevarul. Dealtfel, ei insisi recunosc ca urasc pe Dumnezeu si lupta cu toate mijloacele impotriva ordinii firesti puse in creatie de El, Creatorul. Sarmani nefericiti si nebuni care stiu ca au pierdut lupta din start si stiu ca ii va ajunge mania Lui si sfarsitul.

   Fiecare isi hotaraste soarta dar sunt o multime de nestiutori care afla pe parcurs Adevarul, ii urmeaza si se mantuiesc sau nu ii urmeaza si se pierd, si de aceea, Adevarul trebuie marturisit cu orice ocazie, spre binele celor care il cauta si isi agonisesc mantuirea.

 5. Alexandru zice:

  Nu stiu de unde ai scos atatea aberatii!…serios….probabil te plictisesti! Ma bucur pentru tine ca „esti pe calea cea buna” si „ai deschis ochii” in privinta iluminatilor , insa e DOAR opinia ta! Fiecare este liber sa creada in ce vrea , nu inteleg cine te crezi sa ne spui ca suntem „orbi” si mai stiu eu ce! Poate ca tu esti iluminata , sau poate nu! Nu’mi pasa , nu esti in masura sa spui asemenea lucruri! In Biblie scrie „Nu judesca!” , tu ce faci acum?..judeci o melodie! Serios? e total absurd!

  • marin zice:

   Nu „judesca”se refera bineinteles la pacatele oamenilor nu la vreo melodie idioata !

   • Alexandru zice:

    Idiotenia asta de articol cu tot cu autorul si voi (care sunteti niste credinciosi si culti si inteligenti si mai stiu eu ce) , sunteti impotriva lui GaGa , dar deja s-a creat o nesimtire , specifica mahalagiilor , de aici reiese cum sunteti crescuti si in ce mediu ati trait! Este parerea voastra , atat , nu intereseaza pe nimeni cat de prosti sunteti si in ce credeti!

 6. LittleMons†er zice:

  Din pacate am citit acesta porcarie!Dar degeaba, nu mi-ati schimbat parerea despre Gaga din contra o iubesc si mai mult. Putin imi pasa de parerea voastra „we don’t care what people say”.
  Anyway Gaga is my † ! 😉

 7. Alexandru T. zice:

  Există o limită în a bate câmpii, iar tu, domnule autor, ai depăşit-o kilometric! Ai înflorit şi intepretat simbolurile dintr-o manieră pur subiectivă! Şi le-ai pus cap-la-cap, astfel încât să spună exact ceea ce vroiai tu să transmiţi! Sunt complet dezgustat!

 8. Lame saint zice:

  Si potrivit codului lui Da Vinci , Iisus Hristos s-a casatorit cu Magdalena si au avut si o fata -Sara . Nu inteleg de ce spui atatea mizerii despre Gaga , avand in vedere ca pana si bisericile au pentagrame gen ochiul intr-o piramida si cacaturi din astea 🙂 . Toate aceste chestii sunt pure inventii, totul a pornit de la sfintii nostrii preoti. Peace .

 9. ßad Kidz zice:

  Nu mai prostii a scris domnu autor in acest articol !!

 10. Riya zice:

  bine spus :))

 11. marin zice:

  E clar ca jignirile si limbajul mizerabil cu care au „argumentat”fanii respectivei arata ca autorul articolului aavut mare dreptate !

  • Alexandru zice:

   respectiva si fanii sai „au argumentat” total corect fata de voi inchuiatilor , autorul e total stupid la fel ca tine!

   • Alexandru zice:

    de ce nu face un articol in care sa spuna ca a creat Born This Way Foundation? Sau ca a pus in vanzare bratari cu „Save Japan” , iar toti banii au fost dati Japoniei? Sau ca a luptat pentru Comunitatea Gay? Sau ca si-a expus public parerea despre „Don’t ask , don’t tell!” ?? Si as continua asa pana maine..E tipic hate-rilor sa vada doar partea negativa (care by the way este total absurda , argumentata din perspectiva subiectiva)!

   • marin zice:

    Nu inteleg de ce recurgi la jigniri si atacuri la persoana . Daca voi fanii respectivei aveti ceva de spus de ce nu o spuneti fara injurii , intr-un limbaj civilizat ? In alta ordine de idei nici gaga nici fanii care au comentat aici nu au argumentat cu absolut nimic , injuraturile , limajul de maidan si jignirile nu sunt argumente .
    Faptul ca nu sunteti in stare de a comenta civilizat imi intareste parerile .

   • marin zice:

    @ de ce nu face un articol in care sa spuna ca a creat Born This Way Foundation?
    Noi am publicat art6icolul de mai sus pentru a sublinia ratacirea duhovniceasca si satanismul celor din industria muzicala . Celelalte fundatii si pareri personale ale individei nu fac obiectul acestui blog .
    Sper ca realizezi ca ar fi fost total aiurea ca articolul de mai sus sa trateze toate aspectele vietii personale si de scena ale individei care s-a autointitulat gaga .
    Dar pentru pareri alte informatii si opinii este rubrica de comentarii , unde in principiu poate fiecare sa aduca orice tip de informatie cu conditia sa pastreze o anumita decenta in limbaj .
    Parerea mea e ca gaga nu a fost sincera in demersurile sale ci le-a initiat pentru a-si mari notorietatea ! Cat despre faptul ca a luptat pentru comunitatea gay , asta nu face decat sa o adanceasca si mai mult in satanism , homosexualitatea fiind un pacat infricosator .

 12. Alexandru zice:

  Decenta in limbaj?…uita’te peste articol si o sa vezi ce limbaj a folosit ;)! unde scrie ca homosexualitate este un „pacat infricosator?”

  • marin zice:

   Da , decenta in limbaj ! Articolul nu contine jigniri si atacuri la persoana !!!
   In schimb , comentariile pe care le-am trimis la spam erau pline de invective si injuraturi .
   Draga Alexandru , scrie in Biblie de homosexualitate ca este pacat de moarte .

   • Alexandru zice:

    Ramai tu cu conceptia ta si credinta” desavarsita” , iar eu voi ramane cu opiniile mele! Repet , nu sunt de acord cu aberatiile si infloririle interpretarii acestui articol care este absurd de la primul pana la ultimul cuvant!

 13. Cosmin zice:

  Sincer nam ascultat niciodata lady gaga totus acest articol ma facut curios find un adolescent al noi generati inteleg unele lucruri care is greu de inghitit de catre crestini .Dar nu asta vreau sa spun , cea ce vreau sa spun este faptul ca mesajul acestui videoclip este unul bun dintr-o anumita perspectiva spune cea ce si Budda a zis ”Tu esti creatorul propiului tau univers” nus budist desi apreciez si am citit cartile ”sfinte” ale fiecarei religi din nefericire biblia crestina la fel ca si coranul sunt mult prea ”fictive” iar acum oameni isi dau seama … lumea asta trebuie sa se uneasca printrun mod sau altul iar oameni trebuie sa invete ca pot sa fie orce isi doresc cu puterea minti si nu trebuie sa se roage unui dumnezeu el exista dar nu este Isus , Budda sau orce alt om iar Isus na fost fiul lui a fost un intelept nimik mai mult orcum adevaratul dumnezeu no sa se arate si na facuto niciodata este acolo in mijlocul universului avand grija de univers … In legatura cu diavolul ei bine daca vas spune ca nu exista mati crede sunt convins ca nu acest diavol sau spiritere rele sunt energi negative create tot de oameni … orcum am vorbit si cunoscu si satanisti care spre deosebire de crestini au realizat ca ”satana” nu exista dar sunt satanisti prin felul de a gandi si prin lucrurile rele pe care le fac dar sunt la fel ca personajul principal din povestea ”Robin Hood” nu fac rau decat celor care merita si nu suporta biserica din acelas motiv pentru care nici ocultisti no fac acela fiind faptul ca biserica fie ca va place sau nu a indoctrinat multi oameni a facut multe crime si a fost de multe ori folosita mai mult ca un fel de ”arma ” cel mai bun exemplu pe care vil pot oferi find cruciadele care in numele lui ”Isus” au omorat multi oameni

 14. chemanonim zice:

  doresc sa preiau din cind in cind si de pe la voi cite un articol, se poate?

 15. Pingback: Sacrificii ritualice oculte – De ce moartea lui Bin Laden a fost anunţată pe 1 mai ? |

 16. Pingback: CONTROLUL MINŢII |

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s