Sacrificii ritualice oculte restilizate – celebrarea mortii lui Osama bin Laden

Prin acest text preluat de pe site-ul vigilant citizen dorim să atragem atenţia asupra unui fenomen deosebit de îngrijorător care trece aproape neobservat. Sub ochii noştri lumea se repăgânizează. Cu fiecare zi, lună , an, putem observa progrese enorme în rău. De parcă nu ar fi de ajuns că lumea s-a lepădat de credinţă, că s-a făcut indiferentă faţă de adevăr şi s-a lăsat murdărită şi târâtă în toate păcatele strigătoare la cer, acum se lasă şi spălată la creier în modul cel mai grosolan cu putinţă, şi implicată în ritualuri oculte şi păgâne, de dragul distracţiei.

Am fost de curând martori cu groază la un eveniment oribil. Sacrificiul ritualic al unei marionete a elitelor folosită pe post de bau bau, într-o zi de mare semnificaţie pentru cei ce luptă împotriva lui Dumnezeu, a scos în stradă mii de oameni fericiţi să participe la ritual şi îmbătaţi de sânge. Pe fondul delirului presei care, ca de obicei, răspunde servil la comanda celor ce o conduc, s-a dat startul unei tâmpenii colective şi s-au incitat spiritele să se bucure de sânge şi de moarte.  Dincolo de prostia oamenilor care cred orice li se spune la televizor şi care nu vor să ştie că atentatele de la 11 septembrie au cu totul alţi autori, care cred orice minciună în ciuda evidenţei şi a lipsei de sens, de bun simţ şi a oricăror dovezi cât de cât credibile, deosebit de îngrijorător este faptul că lumea se bucură de moarte şi de sânge. Cei care-şi zic creştini şi sunt implicaţi in democratizare, în drepturile omului, în acţiuni umanitare şi în unirea credinţelor pe fundamentul ,,dragostei creştine”, îşi dau acum pe faţa setea de sânge şi de moarte! Se lasă implicaţi în ritualuri păgâne la nivel de mase de dragul unor mici, a unei beri, a unui discurs idiot venit din partea mai marilor lumii şi a unei distracţii în stradă. Delirul colectiv le înfierbântă creierele şi le ascute setea de sânge într-un ritual bine pus la punct cu metode oculte şi de psihologie colectivă aplicată! Ce deosebire mai este acum între contemporanii noştri şi păgânii din vechime care jubilau în prezenţa sacrificiilor umane şi animale? Ce deosebire este între spectacolul dat de mass media şi luptele de gladiatori? Oare cât le va lua oamenilor acestora ca să fie gata să se întoarcă feroce împotriva creştinilor? Când mai marii lumii vor înscena ceva şi vor găsi pe creştini ca ţapi ispăşitori (după cum este profeţit), toată ura şi setea de sânge a acestei gloate turbate se vor îndrepta imediat asupra acestora. Nu peste multă vreme lumea va jubila la vederea uciderii sfinţilor prooroci Ilie şi Enoh. Când te uiţi azi la spectacolul jalnic dat de descreieraţii şi violenţii noştri contemporani, îţi dai seama că nu peste mult timp se vor împlini cele profeţite în Cartea Apocalipsei:  ,,şi dacă vor sfârşi mărturiea lor, hiara care se suie din adânc va face răsboiu cu ei, şi îi va birui pre ei, şi îi va omorâ pre ei. Şi trupurile cele căzute ale lor vor zăcea în uliţa cetăţei celei mare, care duhovniceşte se chiamă Sodoma şi Eghipet, unde şi Domnul nostru S-au răstignit, Şi vor vedea din noroade şi din seminţii şi din limbi şi din neamuri trupurile cele moarte ale lor… Şi cei ce lăcuiesc pre pământ se vor bucura de ei, şi se vor veseli şi vor trimite daruri unul altuia că aceşti doi proroci au chinuit pre cei ce lăcuiesc pre pământ.”

Cât de limpede textul profetic! După aceeaşi strategie a înşelării maselor, locuitorii pământului vor fi înşelaţi a crede că aceşti doi proroci i-au chinuit şi că sunt duşmanii numărul unu al omenirii, şi că trebuie să moară, iar ei se vor bucura cu bucurie mare. Dacă ne uităm în jurul nostru la semnele vremurilor, după cum un semn este şi această farsă cu Bin Laden, ne dăm seama că cele profeţite sunt foarte aproape.

 De ce a fost anunțată pe 1 mai moartea omului care nu a fost în spatele evenimentelor de la 11 septembrie.

După anunțarea morții lui lui Bin Laden, sute de oameni s-au adunat în fața Casei Albe cântând ,,SUA! SUA!”

În vremuri precum acestea se trage o linie care-i separă pe cei cu gândire critică de cei care sunt luați pe sus de furtuna de prostii din mass media; între cei care înțeleg complexitatea unei situații și cei care preferă mai de grabă să nu știe; între cei care pricep motivele ascunse ale elitei și cei care ies afară cântând ,,SUA! SUA!”

În seara lui 1 mai 2011, declarația lui Barack Obama a fost una de triumf şi sărbătoare. El a pretins că, odată cu moartea lui Osama Bin Laden, ,,s-a făcut dreptate”. Tornada media care a urmat anunțului a fost la fel de sărbătorească: ,,este o zi măreață pentru America și pentru întreaga lume”… ,,Cea mai importantă știre de la 11 septembrie încoace”… ,,Ne vom aduce cu toții aminte unde ne aflam când am auzit această știre”… Întregul ,,eveniment” a fost umflat artificial, exagerat și glorificat.

Ar trebui să provoace moartea unui om atâta fericire și atâtea sărbătoriri? De când am involuat către un stat atâta de barbar? Pentru că a săvârșit atentatele de la 11 septembrie? A provocat el și implozia clădirii nr.7? La naiba cu tine Osama și cu echipa ta de ingineri!

Vă voi scuti de întregul discurs de tip ,,11 septembrie a fost un abuz de putere intern cu dedesubturi secrete” pentru că știu că majoritatea cititorilor acestui site sunt foarte conștienți de acest lucru. În această situație, de ce-ar trebui să ne pese dacă Ben Laden este mort sau nu? Este el într-adevăr mort? A murit acum nouă ani? Cine știe cu adevărat? Trăim într-o epocă plină de evenimente articifiale, total puse în scenă, generate de media. De ce a fost anunțată moartea lui Bin Laden în seara zilei de 1 mai? Pentru că acesta era sacrificiul necesar pentru ,,perioada cea mai magică a anului”, începută prin nunta regală.

Beltane (1 Mai)

Un Om din nuiele împletite este ars în timpul sărbătoririi zilei de 1 mai 2004

1 mai, denumită și May Day, a fost considerată drept sărbătoare importantă de mai multe culturi, mai ales în cercurile oculte, din cauza aliniamentelor corpurilor cerești. În doctrina iluminaților, ea este considerată a doua mare zi ca importanță în decursul unui an. Defapt, ordinul bavarian al iluminaților a fost fondat pe 1 mai 1776.

În Europa, ea este denumită festivalul Beltane, o străveche sărbătoare galică a sexualităţii, a fertilităţii… şi a sacrificiilor sângeroase.

,,După cum se presupune, se făceau sacrificii animale cu ocazia fiecărei sărbători Beltane pentru a asigura fertilitatea semănăturilor, cu toate că, la fiecare cinci ani, celţii din ţinuturile muntoase sacrificau oameni, mulţimea acestora fiind alcătuită din criminali condamnaţi sau prizonieri de război. Ei erau sacrificaţi de druizi, şi drept urmare felul în care erau omorâţi era diferit. Se presupune că mulţi erau omorâţi cu săgeţile, însă descrierile făcute ceremoniilor celţilor galici se referă adesea la arderea lor de vii în interiorul unui uriaş om de paie.”

Originile festivalului Beltane pot fi găsite în sărbătorirea zeului sumerian Enlil – care ne este cunoscut nouă drept Baal. Denumirea de Beltane (pronunţată “B’yal-t’n”) se spune că se trage de la cuvântul Baal. Sărbătorile festivalului Beltane sunt foarte asemănătoare ritualurilor străvechi care cinsteau pe acest zeu din vechime. Asemănările misterioase dintre aceste culturi aparent îndepărtate ar putea face subiectul unui întreg articol. Un lucru este sigur: Baal este un personaj important în doctrina iluminaţilor.

,,În doctrina Orientului Mijlociu, Baal a fost omorât şi s-a coborât în lumea de dedesubt, după care a fost readus la viaţă prin puterile sorei şi iubitei lui Anat. Astfel, Baal este asociat cu ciclurile anotimpurilor şi cu venirea primăverii şi începutul semănăturilor. Acest fapt s-a refelectat în festivităţile Beltane, care culminau cu căsătoria simbolică dintre Zeul Iarnă şi Zeiţa Primăvară (sau Regele Iarnă şi Regina Mai). În cuprinsul celebrărilor, Regina Mai reprezenta pe mama pământ. Cuvântul Baal înseamnă domn şi soţ. În împreunarea dintre Regele Iarnă şi Regina Mai, s-au unit cerul şi pământul, iar viaţa şi fertilitatea s-au reaprins în animale, în oameni şi în natură.” Lucrările selectate ale lui Jane Adams

,,Prin analogie și prin credința că cineva poate controla sau manipula puterile naturii prin practicarea magiei, în special a magiei înțelegătoare, sexualitatea poate caracteriza o parte din cultul lui Baal și al Astartei. Aluzii post-exilice la cultul lui Ba’al Pe’or sugerează că dezmățul era preponderent. Pe culmile dealurilor și ale munților a înflorit cultul zeilor care dăruiesc spor și bogăție iar ,,sub fiecare copac verde”se practica imoralitatea care era menținută pentru a asigura abundența culturilor. Sacrificiul uman, tămâierea, mișcările violente sau extatice, actele ceremoniale de plecăciune și sărut, prepararea unor turte sacre (vezi și Așera) includeau și trăsături caracteristice de cult care reapar în diferite părți ale lume semite (și non-semite) deși asociate cu alte nume”.

– W. Robertson Smith și George F. Moore, Baal

Credinţele şi ritualurile din vechime sunt o componentă obscură a practicilor oculte ale iluminaţilor de astăzi. Pe măsură ce simbolismul şi modul lor de lucru este injectat încetul cu încetul în societate, ritualurile lor care anterieor erau secrete, sunt acum săvârşite pe scară largă. Masele întregi de oameni devin participanţi neştiutori la festivităţile lor oculte, fără să ştie că în acest fel ei le cresc potenţa.

În concluzie

Mujahedinii au fost recrutaţi şi antrenaţi în anii ’70 de Zbigniew Brzezinski, Consilieul pe probleme de securitate ale Statelor Unite al lui Jimmy Carter (Brzezinski este consilierul politic principal al lui Obama). Gruparea militarã a fost antrenată de Statele Unite în scopul de a se împotrivi fortelor ruse din Afganistan. Bin Laden a fost instruit de către CIA să lupte cu comuniștii iar talibani sunt produsul secundar al acestei mişcări create de Statele Unite.

De la căderea URSS-ului, Bin Laden şi talibanii său au slujit unei noi ordini de zi: aceea de a oferi o scuză pentru invadarea ţărilor cheie din Orientul Mijlociu sub masca unui ,,război împotriva terorismului”, în 2001, la aproximativ 15 minute după ce a intrat cel de-al doilea avion în World Trade Center, figura lui Bin Laden a fost prezentată la televizor. El a fost ţapul ispăşitor ideal (cuvântul patsy înseamnă de fapt cel acuzat de comiterea unei crime de către cei care au comis-o) asupra căruia să se poată arunca vina pentru atacurile respective şi Bau Bau-ul perfect pentru a speria poporul american. Acest ţap ispăşitor le-a permis invadarea necontestată a Afganistanului, a Irak-ului. El le-a facilitat chiar şi adoptarea aberaţiei legislative denumită Legea Patriot (Patriot Act – legea care permite agenţilor FBI accesul fără mandat la informaţii personale despre cetăţeni).

În 2011, utilitatea lui Bin Laden pe ordinea de zi s-a epuizat. Mai mult, administraţia Obama avea nevoie de un impuls care să-i relansere ratingurile din sondaje până la viitoarele alegeri. Prin urmare, printr-o combinație clasică de ritualuri oculte și politici pragmatice, moartea lui Bin Laden a fost anunțată pe 1 mai 2011 cu triumf și jubilare. Prin intermediul CNN, NBC, CBC, ABC și FOX, milioane de telespectatori s-au bucurat de moartea unui om în același fel în care țăranii din vechime se bucurau de oferirea de sacrificii umane lui Baal. Într-o versiune idioată, politizată și ,,de tip iluminată” a Festivalului Beltane, ei au participat la una dintre cele mai importante sărbători ale iluminaților (adică a întunecaților).

Festivalul de foc Betlane, 1 mai

Ura, Osama e mort! 1 mai

sursa

Publicitate
Acest articol a fost publicat în illuminati, noua ordine mondiala, ocultism, paganism și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Sacrificii ritualice oculte restilizate – celebrarea mortii lui Osama bin Laden

 1. eumiealmeu zice:

  citesc stupefiată toate aceste lucruri şi, teoretic, nu am nimic de obiectat împotriva argumentelor…

 2. Stanca zice:

  Tot spectacolul a inceput cu ,,nunta regala” la care (ce coincidenta!), Obama nu fuse invitat. Pesemne ca stiura ca va fi extrem de ocupat zilele acelea (cu niste sedinte foto 🙂 )

 3. Aurel B. zice:

  Administratia Obama, ca orice administratie trecuta pe la Casa Alba, este doar clica de lichele latratoare si obeisanta fata de evreo-masonii care stapanesc lumea, Ben Laden a fost asasinat el insusi printr-un act terorist de adevaratii comanditori teroristi ai asa-zisei lumi civilizate si evoluate, deoarece un proces corect al acestuia dupa lectiile de democratie generos oferite altora, putea aduce acuzatii si dezvaluiri compromitatoare despre dedesupturile actiunilor secrete ale serviciilor americane ce depasesc chiar imaginatia noastra.
  Aceasta este marea si faloasa democratie vanturata cu ipocrizie de americani peste tot cu drepturile omului in timp ce ei comit asasinate si orori, provocand crize si instabilitate, caderi de guverne si sisteme politice, fara a fi ingrijorati de o eventuala judecare a cestor crime institutionalizate, oficializate si sustinute politic la cel mai inalt nivel de decizii.
  Consideram poate suma acestor acte o realitate inevitabila, in fond este doar manipularea constiintei opiniei publice, pregatirea ei graduata pentru acceptarea fara sovaire a ultimei faze din planul diabolic al francmasoneriei care traseaza vizibil traiectoria spre Antihrist.
  Cand Biserica este si ea in mare parte decazuta si slujitoare pierzarii, satana cu apostolii intunericului devin stapanii acestei lumi deja in agonie si pierduta duhovniceste.

 4. Cosma zice:

  A mai observat cineva că steagul SUA este identic cu steagul maghiar model Árpád (americanii au adăugat dreptungiul cu steluţe) ?
  Şi până de curând o instituţie americană (cred că departament of defence) a folosit pe stema oficială un element leu-şarpe, partea superioară de leu şi partea inferioară de şarpe. Acelaşi element a fost folosit şi de Vlad Dracul când a bătut prima monedă muntenească, pricină pentru care a fost îngropat de viu iar moneda scoasă din circulaţie.

 5. revolutia1din1tine zice:

  Kia Ora

  lasa mortii si vampirii

  numai da atat curs firii

  si numai cina cu necrofilii

  numai cumpara dela scatofili

  si nuti lasa grija copiilor in mana acestor pedofili

  poate-i prea mare iluzia ca sa no crezi

  minciunea i prea buna sa no savurezi

  poate-i un deliciu pentru tine acest serviciu

  sacrificiu sacrificiu in beneficiu cui!?!?

  hai zi zi stiu ca sti deja zi!

  zi zi acu numai ai dece te nelinisti

  acum ca sti zi zi zi

  illuminati illuminati illuminati

  they’re in control!!!!!

  te simti mai bine nu?

  Razboiul cel mai dur e la mental, e lamentabil sa labaresti deci pe net dezlegand puzzleluri seci cu paianjeni reci cu acri castrveti si curechi vopsiti pe pereti, tot ce intra in ochi si pe urechi, ai grija, ai grija ai grija!

 6. Pingback: Sacrificii ritualice oculte – De ce moartea lui Bin Laden a fost anunţată pe 1 mai ? |

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s