Stiri necenzurate din sinagoga satanei numita „patriarhia” Moscovei(sau ce naşte din pisică, şoareci mănâncă) – Felicitări nostalgice din partea Patriarhului Kiril la ce-a de-a 85-a aniversare a lui Fidel Castro

15 August, 2011

Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii Kiril îl felicită pe Fidel Castro cu ocazia celei de-a 85-a aniversări.

Dragă Comandante!

Cu ocazia celei de-a 85-a aniversări victorioase, vă rog să primiţi felicitările şi urările mele călduroase de multă sănătate. Viaţa voastră este o pildă strălucitoare de serviciu dezinteresat în slujba Patriei. Aţi dobândit cea mai înaltă autoritate printre cubanezi şi dragostea lor sinceră.

Biserica Ortodoxă Rusă şi-a amintit întotdeauna cu multă recunoştinţă despre contribuţia voastră personală la construcţia unei biserici ruse în Havana şi de preocuparea sinceră pe care aţi avut-o pentru comunitatea concetăţenilor noştri. Inspiraţi de exemplul vostru personal, cubanezii sunt priviţi întotdeauna cu căldură asemenea fiilor Bisericii Ortodoxe Ruse, şi se familiarizează cu mare interes cu tradiţiile noastre spirituale.

Amintindu-ne cu căldură de întâlnirile noastre, vă doresc vouă şi familiei voastre sănătate, putere şi longevitatea unei fortăreţe.

Al dvs,

+ Kirill, PATRIARH al MOSCOVEI ŞI AL ÎNTREGII RUSII

sursa

Probabil serghianistul kiril pastreaza sentimente de „pretuire adanca” din timpul cand coclucra cu dictatorul cubanez si acorda decoratii fratelui sau :

 

Publicitate
Acest articol a fost publicat în bolsevici, comunisti, erezii, patriarhia Moscovei, Ştiri necenzurate despre Biserică și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Stiri necenzurate din sinagoga satanei numita „patriarhia” Moscovei(sau ce naşte din pisică, şoareci mănâncă) – Felicitări nostalgice din partea Patriarhului Kiril la ce-a de-a 85-a aniversare a lui Fidel Castro

  1. un ortodox zice:

    Dumnezeu ne a dat libertate 20 de ani dar BOR nu a vrut sa spuna :am gresit !! ei stiu bine cum au fost preotiti de catre securitatea atee dar se fac ca ploua pentru ca de fapt ei nu cred in Dumnezeu ci cred ca a fi popa e un mijloc de a avea bani multi si fara riscuri,fara transpiratie in uzine sau pe camp..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s